KELET-TÜZELÉSTECHNIKA

Fűtésrendszerek tervezése, kivitelezése és karbantartása, égőfejek tervezése, fejlesztése, bio tüzelőanyagok, mint biobrikett, agripellett, szárított magvak előállítása

+36 20 223 91 42


Bemutatkozás


A "Kelet-Média Kábeltelevízió" Tüzeléstechnikai Szolgáltató, Kereskedelmi Betéti Társaság 1997-ben kezdte meg működését, és 2015-ben bővítette ki tevékenységi körét fűtésrendszerek tervezése, kivitelezése és karbantartása mellett, égőfejek tervezése, és fejlesztése, valamint bio tüzelőanyagok, mint biobrikett, agripellett, szárított magvak előállítására.
Bemutatkozás


MinőségMegbízhatóságPontosság

Szolgáltatások

Biobrikett gyártás
Konzervipari melléktermékből tüzelőanyag gyártás
Égőfejek, pellett égőfejek
Környezettudatosság
Termékeink bemuatásaPartnereink


"Kelet-Média Kábeltelevízió" Bt. fejlesztése


A támogatásnak köszönhetően olyan gyártóberendezés kerül beszerzésre mely lehetővé teszi a biomassza gyártását. Továbbá az új gépek segítségével az anyagmozgatás is felgyorsul és a gyártás automatizálása is növekszik. Így a projektnek köszönhetően sokkal gyorsabb és hatékonyabb lesz a gyártási folyamat. Ezeken felül a projekten belül valósul meg angol nyelvi képzés, tanácsadás és kiépítésre kerül egy napelemes rendszer is, ezzel növelve az energiahatékonyságunkat, és csökkentjük az ökológia lábnyomunkat.
Azonosító: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-02781
A szerződött támogatás összege; 51 908 039 Ft
A projekt tényleges befejezési dátuma: 2024.12.31.